Dit is waarom je je video’s moet ondertitelen

door | okt 6, 2022 | Uncategorized | 0 Reacties

Wanneer ik op mijn mobiel door mijn tijdlijn van zowel Instagram of Facebook scroll heb ik vaak mijn geluid uit, dus wanneer ik dan een video zie zonder ondertiteling scroll ik door en bekijk ik de video niet. Nu blijk ik niet de enige te zijn, want uit onderzoek is gebleken dat 85% van de Facebook gebruikers video’s bekijkt zonder geluid. Dit zal voor Instagram niet veel anders zijn.

Wil je dus dat jouw video wordt bekeken? Ondertitel je video dan! Wanneer je een lange video hebt ondertitel dan bijvoorbeeld alleen de eerste 2 minuten, zo zal iemand toch geneigd zijn om je video door te kijken!

 

Dit vind je misschien ook leuk..

Starten met video: waar begin je?

Starten met video: waar begin je?

Super leuk dat je wil starten met video! Ik kan begrijpen dat het nogal overwelmend kan zijn, want: waar start je? Ik heb het hieronder op een rijtje gezet en zo simpel mogelijk voor je gehouden. Koop een aantal spullen die het filmen gemakkelijker maken. Ik heb het...

Wat blijft mensen het meeste bij van jouw video?

Wat blijft mensen het meeste bij van jouw video?

Wat mensen het meeste bijblijft bij het bekijken van jouw video is niet wat je hebt gezegd of wat je deed, maar hoe ze zich voelden toen ze je video bekeken. Emoties blijven mensen namelijk bij. Jouw non-verbale communicatie heeft dus veel meer invloed dan wat je...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey, ik ben Gabriëlle

Ik ben Gabriëlle, 29 jaar, mama, video editor voor ondernemers en dol op persoonlijke ontwikkeling. In mijn blog deel ik tips met je op het gebied van video.

CATEGORIES

Sign up to receive your FREEBIE

Halvah sesame snaps dragée. Marshmallow marshmallow tiramisu pastry icing tart. Chocolate cake pie candy gingerbread oat cake jujubes.