Dit heb je nodig om met video te starten

door | mrt 15, 2020 | Uncategorized

Om te starten met video’s maken heb je 3 dingen nodig:

  1. Camera (duh!) Je kunt gewoon je mobieltje gebruiken.
  2. Statief. Ik heb twee verschillenden, namelijk:
  3. Microfoontje

 

Dit vind je misschien ook leuk..

Starten met video: waar begin je?

Starten met video: waar begin je?

Super leuk dat je wil starten met video! Ik kan begrijpen dat het nogal overwelmend kan zijn, want: waar start je? Ik heb het hieronder op een rijtje gezet en zo simpel mogelijk voor je gehouden. Koop een aantal spullen die het filmen gemakkelijker maken. Ik heb het...

Wat blijft mensen het meeste bij van jouw video?

Wat blijft mensen het meeste bij van jouw video?

Wat mensen het meeste bijblijft bij het bekijken van jouw video is niet wat je hebt gezegd of wat je deed, maar hoe ze zich voelden toen ze je video bekeken. Emoties blijven mensen namelijk bij. Jouw non-verbale communicatie heeft dus veel meer invloed dan wat je...

0 reacties

Hey, ik ben Gabriëlle

Ik ben Gabriëlle, 29 jaar, mama, video editor voor ondernemers en dol op persoonlijke ontwikkeling. In mijn blog deel ik tips met je op het gebied van video.

CATEGORIES

Sign up to receive your FREEBIE

Halvah sesame snaps dragée. Marshmallow marshmallow tiramisu pastry icing tart. Chocolate cake pie candy gingerbread oat cake jujubes.