Wat blijft mensen het meeste bij van jouw video?

door | okt 6, 2022 | Uncategorized

Wat mensen het meeste bijblijft bij het bekijken van jouw video is niet wat je hebt gezegd of wat je deed, maar hoe ze zich voelden toen ze je video bekeken. Emoties blijven mensen namelijk bij. Jouw non-verbale communicatie heeft dus veel meer invloed dan wat je inhoudelijk vertelt!

Mijn tip aan jou is dus om je niet teveel te focussen op de inhoud, maar HOE je iets overbrengt en dus jezelf te zijn in de video.

Vind je dit lastig? Probeer je dan in te beelden dat de camera een goede vriend of vriendin is die je iets vertelt. Hierdoor sta je al een stuk relaxter voor de camera en dit straal je dan ook uit!

Dit vind je misschien ook leuk..

Starten met video: waar begin je?

Starten met video: waar begin je?

Super leuk dat je wil starten met video! Ik kan begrijpen dat het nogal overwelmend kan zijn, want: waar start je? Ik heb het hieronder op een rijtje gezet en zo simpel mogelijk voor je gehouden. Koop een aantal spullen die het filmen gemakkelijker maken. Ik heb het...

Dit is waarom je je video’s moet ondertitelen

Dit is waarom je je video’s moet ondertitelen

Wanneer ik op mijn mobiel door mijn tijdlijn van zowel Instagram of Facebook scroll heb ik vaak mijn geluid uit, dus wanneer ik dan een video zie zonder ondertiteling scroll ik door en bekijk ik de video niet. Nu blijk ik niet de enige te zijn, want uit onderzoek is...

0 reacties

Hey, ik ben Gabriëlle

Ik ben Gabriëlle, 29 jaar, mama, video editor voor ondernemers en dol op persoonlijke ontwikkeling. In mijn blog deel ik tips met je op het gebied van video.

CATEGORIES

Sign up to receive your FREEBIE

Halvah sesame snaps dragée. Marshmallow marshmallow tiramisu pastry icing tart. Chocolate cake pie candy gingerbread oat cake jujubes.