Over mij

Het gezicht achter DigiGab

Hello

Mijn achtergrond

In 2013 ben ik op kamers gegaan aangezien ik als 19-jarige thuis overal tegenaan aan het bemoeien was. Daarom ging ik op kamers in Groningen, maar ik studeerde in Leeuwarden. Niet echt logisch toch? Daar heb ik maar een kort antwoord op, mijn 10-jaar jongere zelf dacht toen: ik wil Friesland uit. En aan alles voelde ik bij mezelf dat Groningen de juiste keus zou zijn.

En daar had ik gelijk in! Ik heb echt een super leuke studententijd gehad, ging zonder problemen met de trein heen en weer om mijn studie SPH (dit is nu Social Work) te volgen en één van mijn huisgenootjes is een vriendin voor het leven geworden.

Toen ik nog geen jaar op kamers woonde ontmoette ik Peter eind 2013. We hadden contact via Tinder, ik was op stap en hij had net een feestje in de stad gehad en kwam mij opzoeken. Het eerste was ik tegen hem zei was: “je had wel mogen zeggen dat je zo lang bent!” Peter is namelijk bijna 2 meter en in de kroeg was ik op ooghoogte (1,74m) aan het rondkijken. tongue-out Inmiddels zijn we alweer een huurhuis, koophuis, huwelijk en kind verder. En dat allemaal in Groningen. Waar blijft de tijd?

 

Hey daar, ik ben Gabriëlle

Naast ondernemer, ben ik ook trotse moeder van een dochtertje (jan 2022) en samen met mijn man Peter en Annefien woon ik in Groningen.

Mijn onderneming ben ik begin 2020 gestart. Eigenlijk ging hier nog een heel proces aan vooraf, aangezien ik in 2019 in een burn-out ben geraakt. Ik werkte als casemanager jeugd bij een gemeente, maar (achteraf gezien) liep ik hier al jaren op leeg en kostte mij dit meer energie dan het mij opleverde. Ik ben mezelf ontzettend tegengekomen, maar ik ben erg blij dat ik een burn-out heb gekregen. Dit klinkt misschien vreemd, maar het was hoe dan ook onvermijdelijk met de manier waarop ik zowel op mijn werk als privé leefde. Ik was alleen maar bezig en ik stond altijd aan en was constant in regelmodus. Door de burn-out moest ik noodgedwongen op de pauze-knop drukken en toen kwam ik er pas achter hoe het echt met mij ging. Het heeft zeker een jaar geduurd voordat ik mezelf had teruggevonden en mijn lichamelijke klachten was gestopt. Daarom ben ik erg dankbaar dat ik in een burn-out ben geraakt en mezelf hierna heb hervonden.

Ik kwam erachter hoeveel energie ik krijg van video editing, iets wat ik vanaf jongs af aan al deed maar daar mee ben gestopt toen ik naar de hogere school ging. En ook hoe leuk ik ondernemen vind. Het is zo ontzettend fijn om mijn eigen tijd in te delen en daarnaast op een creatieve manier bezig te zijn.

Weetjes over mij

Wist je dat… ondanks dat ik een geboren en getogen Fries ben, ik geen Fries kan spreken? Maar, ik kan het wel verstaan.

Wist je dat… ik naast mijn onderneming nog 24 uur in loondienst werk in een totaal andere branche? Namelijk als trajectbegeleider voor voortijdig schoolverlaters. Ik begeleid jongeren tussen 18 en 23 jaar die geen startkwalificatie hebben terug naar school. 

Ik ben een open boek.. Je kunt precies aan mijn gezicht aflezen hoe het met mij gaat en wat ik van iets vind. 

 

 

Klaar om je video editing uit te besteden?