werkwijze

1. Bereid je voor

Voordat je met video start is het goed om over een aantal zaken na te denken:
– Bedenk waarvoor je video wil gaan inzetten: informatieve content op je sociale media, je online training of misschien je YouTube kanaal?
– Nadat je het doel hebt bepaald ga je nadenken wat je wil zeggen. Het is goed om hier een script voor te maken zodat je structuur in je video hebt. Als je gaat vloggen en je geeft bijvoorbeeld een kijkje in jouw dag als ondernemer, dan is een script niet per se nodig maar kan het wel handig zijn om van te voren bedenken wat je wil laten zien en waarover je wil vertellen.
–  Bedenk dan welke dag of welke dagen, maar ook waar je dit wil gaan doen. Probeer zoveel mogelijk video’s in één dag te maken.
– Verzamel al je gemaakt video’s waar je tevreden over bent. Mocht je nu meerdere videobestanden hebben denk dan goed na welke bij elkaar horen.

2. Hoe wil je de bewerking?

Laat weten hoe je je video’s graag door mij bewerkt wil hebben. Uit ervaring met klanten weet ik dat het vaak lastig is om te bedenken wat en hoe het kan. Voor inspiratie bekijk de pagina ‘diensten en prijzen’. Mocht je het lastig vinden dan wil ik altijd vrijblijvend met je bellen over de mogelijkheden. Vul dan gewoon even het contactformulier in en dan neem ik contact met je op!

Mocht je wel al een goed idee hebben stuur dan alle videobestanden naar: info@digigab.nl en dan neem ik vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op!

3. Plan van aanpak

Nadat je mij hebt gemaild neem ik snel contact met je op. Ik zal je dan een vragenlijst sturen voor verdere verdiepende vragen en we spreken af wanneer je de video’s af wilt hebben.

4. DigiGab gaat aan de slag

Terwijl jij lekker bezig gaat met jouw werk ga ik voor jou aan de slag. De eerste videobewerking zal ik ter controle naar jou sturen zodat je kunt bekijken of het naar wens is.

Daarna vind ik het erg belangrijk om goed contact te blijven houden, als dit natuurlijk nodig is. Vaak check ik namelijk ook of de video’s inhoudelijk goed lopen en hierover hebben we dan via de mail of Whatsapp contact.  

Zo krijg jij na afloop fantastische video’s waar je trots op bent!

Ik vind het leuk als je contact opneemt!